"Ако мислиш за 1 година напред - посей зърно, ако мислиш за 10 години напред - засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай и възпитавай!"

112 Основно училище „Стоян Заимов“
с ранно чуждоезиково обучение по английски и немски език

 Добре дошли в 112 ОУ "Стоян Заимов"!  

     Училището разполага с отлична материално-техническа база и висококвалифицирани преподаватели. При нас се обучават над 900 деца от предучилищен до 7 клас със задължително изучаване на английски или немски език. Началният курс е с 21 паралелки и занимални с над 250 ученици. Занималните представляват сборни групи за самоподготовка на ученици от първи до четвърти клас.

 

     Над 60% от нашите възпитаници постъпват в езикови  и математически гимназии.

Важни новини

       

 

Уважаеми родители,

        Във връзка със засилването на мерките за сигурност с цел опазване живота и здравето на учениците в 112 ОУ  „Стоян Заимов“ и в изпълнение на специалните инструкции на МВР, МОН и Столична община Ви информираме, че

ВЛИЗАНЕТО НА РОДИТЕЛИ В УЧИЛИЩНИЯ ДВОР Е НЕЖЕЛАТЕЛНО.

Молим, посрещането и изпращането на учениците да е до начертаната в училищния двора жълта линия.

      При наличието на много възрастни хора в двора дежурните учители и охраната не могат да различат кои са родители и кои пребивават с други, възможно и  користни цели. Молим за Вашето разбиране и съдействие и очакваме да изпращате и посрещате децата си пред начертаната в училищния двор жълта линия.

 

            Изключение ще се прави за закупуване на купони в стола – всеки петък и понеделник от 8.00 ч. до 9.30 ч.

Кой е тук

В момента има 27  гости и няма потребители и в сайта

Вход

Училищна база

Учители